Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Hristiyan Sembollerini Ürünlerden Kaldırdılar

Hristiyan Sembollerini Ürünlerden Kaldırdılar

Hristiyan Sembollerini Ürünlerden Kaldırdılar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1317 Beğen : 0

Süpermarket, Yunanistan’daki ünlü bir kilisedeki haç sembolünün üstünü boyayıp örtmesi yüzünden müşteriler tarafından eleştiriye uğradı. Lidl, bir dizi Yunan mutfağı ürününden Hristiyan sembolleri boyayarak sildiği için tepkilerle karşı karşıya kaldı.

Ucuzluk süpermarketi, Yunanistan’ın Santorini şehrindeki meşhur Anastasis Kilisesi’nin resminin bulunduğu beyaz ve mavi ambalajlardan haç sembolünü kaldırdı.

Lidl Şirketi, “dini olarak tarafsız” kalmak istediklerini söyledi – ancak bunu yaparak bazı müşterilere rahatsızlık vermiş oldu. İlgili resim, zeytinyağı, musakka, yoğurt ve döner (kebap eti) içeren ‘Eridanous’ serisi ürünlerinin üzerindeki ambalajlarda bulunuyordu.

Yunan haberlerini İngilizce olarak veren “Konuşmaya Devam et Yunanistan” programı tarafından haber yapıldıktan sonra, müşteriler, Lidl şirketinin İngiltere’deki Facebook sayfasında onun verdiği bu karardan duyduğu üzüntüleri dile getirdiler. Söz konusu ürünler temel olarak tüm Avrupa’da satılıyor, ancak Hristiyan radyo istasyonu Premier, ürünlerin bazılarının İngiltere’de satılmış olduğunu ifade ediyor.

İngiltere’deki Lidl, Cuma günü Mirror Online’a verdiği demeçte, “10 yıldır Avrupa’daki Lidl mağazalarında yüksek derecede popüler olan Eridanous marka ürün yelpazesini satıyoruz ve bu süre zarfında, ambalaj tasarımında birçok değişiklikler yapılmıştır.”

“En son resimlerin sebep olduğu herhangi bir rahatsızlıktan dolayı son derece üzgünüz ve müşterilerimizden bunun kasıtlı bir durum olmadığından emin olmalarını istiyoruz. Bunların ışığında, gelecekte yapılacak ambalajlar yeniden tasarlanırken tüm geri bildirimlerin dikkate alınmasını sağlayacağız” dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler