Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Hristiyanlar IŞİD’i Bakırköy Meydanı’nda protesto etti

Hristiyanlar IŞİD’i Bakırköy Meydanı’nda protesto etti

Hristiyanlar IŞİD’i Bakırköy Meydanı’nda protesto etti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 3028 Beğen : 0

Türkiye'li Hristiyanlar, IŞİD’in Suriye ve Irak’taki saldırılarını Bakırköy’de protesto etti. Özgürlük Meydanı’nda toplanan gruptakiler, “Hepimiz Nasraniyiz”, “Suriye’de, Irak’ta IŞİD soykırım yapıyor” yazılı pankart ve dövizler taşıdı. “Katil IŞİD, Ortadoğu’dan defol”, “Ortadoğu kardeştir, zulüm yapan kalleştir” sloganları atan Hristiyanlar, ıslık çalarak IŞİD’i protesto etti. Mitinge HDP istanbul Milletvekili Sebahat Tuncel de katıldı.

Grup adına açıklama yapan Erkan Metin, Irak’ın Ninova, Suriye’nin Kobane ve Filistin’in Gazze bölgelerinde bir insanlık dramı yaşandığını söyledi. Metin, IŞİD’in Irak ve Suriye’de masum halka yönelik saldırı gerçekleştirdiğini belirterek, “Bölgede Arap, Süryani, Yezidi, Türkmen ve Kürtlere yönelik katliamlar yapılarak kirli bir savaş sürdürülüyor. Bu durumu şiddetle kınıyoruz. Bu bölgedeki zulme insanlık adına herkesin tepki göstermesi gerekir” diye konuştu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler