Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber 'İsa gibi suyun üzerinde yürümeye' çalışan rahibi timsahlar yedi

'İsa gibi suyun üzerinde yürümeye' çalışan rahibi timsahlar yedi

'İsa gibi suyun üzerinde yürümeye' çalışan rahibi timsahlar yedi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1829 Beğen : 0

Zimbabve'de "Hazreti İsa gibi suyun üzerinde yürüyeceğini" belirten rahip Jonathan Mthethwa, bu olay için bir hafta boyunca dua etti ve oruç tuttu. Bir nehre giren rahip Mthethwa'i saniyeler içinde timsahlar parçaladı. Olayın tanığı Deacon Nkosi, olay sonrası "Rahip bize bugün inancını göstereceğini söz vermişti, ancak ne yazık ki boğulup 3 büyük timsah tarafından gözümüzün önünde yendi" ifadesini kullandı.

Zimbabveli rahip Jonathan Mthethwa, kilisedekilere "Hazreti İsa gibi suyun üzerinde yürüyeceğini" açıkladı. Rahip Mthethwa, bunun için "hazırlık" olarak bir hafta boyunca dua etti ve oruç tuttu.

Express'in haberine göre timsahların bulunduğu nehre giren rahip "birkaç dakika içinde" timsahların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

"GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE YENDİ"

Olaya tanık olanlardan Deacon Nkosi, "Rahip bize bugün inancını göstereceğini söz vermişti, ancak ne yazık ki boğulup 3 büyük timsah tarafından gözümüzün önünde yendi" diye konuştu. Nkosi, "hala bunun nasıl olduğunu anlayamadık çünkü bir haftadır dua edip oruç tutuyordu" dedi.

KÖYLÜLER UYARILDI

Bir polis sözcüsü ise, "Bu yıl çok yağmur yağdı ve timsahların nehirlerimizde olduğuna kuşku yok" diyerek, "köylüler nehirlerde yüzerek hayatlarını tehlikeye atmamalılar" açıklamasında bulundu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler