Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Papa, küçük çocuğun 'seks işçisi' sorusunu yanıtlayamadı

Papa, küçük çocuğun 'seks işçisi' sorusunu yanıtlayamadı

Papa, küçük çocuğun 'seks işçisi' sorusunu yanıtlayamadı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 3328 Beğen : 0

Filipinler'in başkenti Manila'da öğrencilere hitap eden Katoliklerin lideri Papa Franciscus, 12 yaşındaki Glyzelle Palomar'ın sorusuna yanıt vermekte zorlandı.

Katolik dünyasının ruhanî lideri Papa Franciscus, Filipinler ziyaretinin 4'üncü gününde başkent Manila'da öğrencilere hitap ederken, kendisini şaşırtan bir soruyla karşılaştı. Papa, 12 yaşındaki Glyzelle Palomar’ın sorusuna yanıt veremedi.

Sol'da yer alan habere göre, ailesi tarafından terk edilen ve bir kilisede yaşayan Glyzelle Palomar, Papa’ya “Bir sürü çocuk uyuşturucuya bulaşıyor, seks işçisi olarak çalışıyor. Tanrı neden bizlerin başına bunların gelmesine izin veriyor?” diye sordu. Papa Franciscus ise soru üzerine, Glyzelle Palomar'a sarılarak “Çocuklar hiçbir şeyin suçlusu değil" dedi.

“O, yanıtı olmayan bir soruyu soran tek kişi oldu” diyen Papa konuşmasını şöyle sürdürdü: "Buradaki herkes kendisine şu soruları sormaya davet ediyorum: Aç bir çocuk gördüğümde, sokakta uyuşturucu kullanan bir çocuk gördüğümde, evsiz bir çocuk, terk edilmiş bir çocuk, istismara uğramış bir çocuk, toplumda köle olarak kullanan bir çocuk, nasıl ağlamam gerektiğini öğrendim mi?"



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler