Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Papa öperken bulaşıcı olmadığını bilmiyordu

Papa öperken bulaşıcı olmadığını bilmiyordu

Papa öperken bulaşıcı olmadığını bilmiyordu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2277 Beğen : 0

İtalya’nın kuzeyindeki Vicenza şehrinde yaşayan Riva o anı, “Kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki öleceğimi sandım” diyerek anlattı. Vatikan'ın San Pietro Meydanı’ndaki geleneksel Çarşamba ayininde Papa Francesco’nun sarılarak öptüğü Riva, kalıtsal bir rahatsızlık olan nörofibromatozis hastası. Sinir tümörü olarak da bilinen bu hastalık Riva’ya ve kız kardeşine annesinden geçmiş.
Papa’nın kendisine sarıldığı anları “cennette gibiydim” diye anlatan Riva, “Beni kucaklamadan önce düşünmedi bile. Hastalığım bulaşıcı değil ancak o bunu bilmiyordu. Tek bir söz söylemeden beni bağrına bastı. O an kalbim vücudumdan ayrılmış gibi hissettim” dedi.




Riva bugüne kadar kalp, boğaz ve gözlerinden sayısız ameliyat geçirmiş. Hastalığının sonucu olarak nefes darlığı yaşayan Riva, vücudunda sürekli oluşan açık yaralar nedeniyle acı çektiğini ve her sabah uyandığında tişörtünün kan içinde olduğunu anlatıyor. Riva’nın birlikte yaşadığı 48 yaşındaki kız kardeşi Morena da aynı hastalığı taşıyor ancak şikayetleri abisinden daha hafif. Anneleri Rosalia genetik olarak hastalığın taşıyıcısı olsa da doğum yapana kadar hiçbir belirti göstermemiş. Çocuk sahibi olduktan sonra semptomları göstermeye başlayan kadın 81 yaşında durumu ağırlaştığı için hayatını kaybetmiş.




Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler