Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Patrik Bartholomeos Ordu ve Giresun’u ziyaret etti

Patrik Bartholomeos Ordu ve Giresun’u ziyaret etti

Patrik Bartholomeos Ordu ve Giresun’u ziyaret etti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2730 Beğen : 0

İstanbul Ekümenik Patriği Bartholomeos, Ordu ve Giresun’u ziyaret etti.

Ekümenik Patrik, Ordu’da Taşbaşı Kültür Merkezi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nu gezdi. Kültür merkezini inceleyen Bartholomeos, buradaki vatandaşlara, şans getirdiğine inandıkları bileklik hediye etti. Bartholomeos, burada fotoğraf çekimi yaptıran gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektirdi, geline çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nu gezen Bartholomeos, burada vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ordu ziyaretinin ardından Giresun’a giden Bartholomeos, Bulancak ilçesinde yapımı 27 yıldır sürdürülen, Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Sarayburnu Camisi’ni gezdi. Bartholomeos, Sarayburnu Camisi ve Külliyatı Yapma ve Yaşatma Derneği üyelerinden camiyle ilgili bilgi aldı. Camide hatıra fotoğrafı çektiren Bartholomeos, yardım kasasına bir miktar para attı. Daha sonra Espiye ilçesine giden Bartholomeos, Şahinyuva köyündeki Ayayorgi Kilisesi kalıntılarını gezdi. Muhtardan köy halkıyla ilgili bilgiler alan Patrik, burada köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretlerini tamamlayan Bartholomeos, ilçeden ayrılarak konaklayacağı Trabzon’a hareket etti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler