Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Peder Roberto Ferrari Sonsuzluğa Uğurlandı

Peder Roberto Ferrari Sonsuzluğa Uğurlandı

Peder Roberto Ferrari Sonsuzluğa Uğurlandı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2142 Beğen : 0

Geçtiğimiz hafta sonu vefat eden, Peder Roberto Ferrari için son görev yeri olan Mersin Katolik Kilisesinde cenaze ayini düzenlendi. Güney Bölgesindeki kiliselerin çoğunda görev yapan Ferrari’nin cenaze törenine, Mersin’in yanı sıra İskenderun ve Antakya Hristiyan cemaatinden kalabalık bir topluluk katıldı.

İskenderun Katolik Kilisesinde yıllarca görev yapan, Hristiyan cemaatinin yanı sıra İskenderun’da birçok kişi tarafından sevilen ve tanınan bir isim olan Ferrari için Mersin’de düzenlenen ayine, Anadolu Havarisel Vekili ve Episkoposu Monsenyör Paolo Bizzeti başta olmak üzere Mersin, İskenderun, Antakya ve diğer çevre il ve ilçelerden pederler de katılım gösterdi.

Güler yüzü, çalışkanlığı, alçak gönüllülüğü ve sevecen tavırları ile tanınan 65 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Peder Roberto Ferrari’in cenaze törende konuşmalar yapan pederler, Ferrari’nin bölgedeki cemaate kattıklarından, yaptığı başarılı çalışmalardan da övgüyle söz etti.

Peder Ferrari’nin naşı Mersin’deki törenin ardından İtalya’ya gönderildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler