Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Taksim Surp Hovhan Vosgeperan Ermeni Katolik Kilisesi’nin İsim Günü

Taksim Surp Hovhan Vosgeperan Ermeni Katolik Kilisesi’nin İsim Günü

Taksim Surp Hovhan Vosgeperan Ermeni Katolik Kilisesi’nin İsim Günü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2305 Beğen : 0

Taksim Surp Hovhan Vosgeperan Ermeni Katolik Kilisesi’nin isim günü kutlanarak kilisenin adını aldığı Aziz Hovhan Vosgeperan için kutsal ayin düzenlendi. Ermeni Katolik Üstrahibi Vartan Kazancıyan yönetimindeki ayinde, Latin Katolik Rahibi Don Felice’nin katılımıyla Başdiyakon Agop Minasyan, din görevlileri ve Maestro Zaven Agay yönetimindeki Vosgeperan Kilise Korosu ayine eşlik etti.

Ayin sonunda emekli olarak Yeruşalim’e yerleşecek olan Latin Katolik Rahibi Don Felice için Ermeni Katolik Üstrahibi Vartan Kazancıyan tarafından bir veda konuşması yapıldı ve kendisine armağını takdim edildi. Kazancıyan’ın ardından Felice teşekkür konuşması yaptı.

Ayinin ardından, Garbis Özatay’ın fotoğraf sergisinin ve Tatyana Çeliktop’un resim sergisinin açılışı bir kokteylle gerçekleşti. Kokteylde Maestro Zaven Agay yönetimindeki Vosgeperan Kilise Korosu Ermeni ezgilerinden bir demet sundu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler