Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Yalta sahilinde toplu vaftiz töreni gerçekleşti

Yalta sahilinde toplu vaftiz töreni gerçekleşti

Yalta sahilinde toplu vaftiz töreni gerçekleşti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2067 Beğen : 0

“Ortodoks Hayatı’’ adlı internet sitesine göre, Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin güney kesiminde ve Karadeniz’e kıyısı olan Yalta Deniz’inde Aziz Vladimir’i anma gününde 63 kişi vaftiz olduğu belirtildi.

Evpatoria tarafından düzenlenen vaftiz töreni, Aziz Nicholas Katedrali’nden Solaris plajına kadar yürüyen grubun toplanmasından sonra başladı. Vaftiz töreninin gerçekleşeceği yere kadar rahipler, kilise korosu ve kilise üyeleri hep birlikte dualar ederek ve ilahiler söyleyerek yürüdüler. Bütün bunlardan sonra çocuk ve yetişkinlerden oluşan 63 kişi vaftiz oldu.

Törenden sonra, Evpatoria Dekanı Başrahip Aleksandr Dvornikov yeni kilise üyelerini teşvik edici bir konuşma yaparak vaftiz olduktan sonra yeniden doğan insanların bedensel ve ruhsal saflığın korunması ve sık sık kiliseyi ziyaret ederek inançlarını daima diri tutumları temennisinde bulundu



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler