İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Adnan Hoca’yı canlı yayından kovdu.

Adnan Hoca’yı canlı yayından kovdu.

Adnan Hoca’yı canlı yayından kovdu.
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3679 Beğen : 0

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Adalet Masası” programına Rasim Ozan Kütahyalı ve Adnan Oktar arasındaki kavga damgasını vurdu.Adnan Oktar'ın konuk olduğu 'Adalet Masası' programında işler karıştı.

Beyaz Tv ekranlarında yaşanan Adnan Oktar-Rasim Ozan Kütahyalı kavgası tozu dumana kattı.

MEHDİ MÜZİK ÇALIP OYNAR MI?

Canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'nın sorduğu “Mehdi müzik çalıp oynar mı?” sorusu karşısında sinirlenirken, Rasim Ozan'ın “Mehdi kendi topluluğu arasında bacılar, motorlar cariyeler ayrımı yapıyor mu' şeklindeki sorusu karşısında ise adeta çılgına döndü.

AĞZINI TOPLA

Rasim Ozan'ın sorularına cevap vermekte zorlanan Adnan Oktar “'Ağzını topla terbiyesizlik etme.'O işleri sen daha iyi bilirsin, kurnazlık yapma. Ağzını topla bana düzgün soru sor' sözleriyle Rasim Ozan'a tepki gösterdi.


CANLI YAYINDAN ALDIRDI

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Bu programda kendi propagandanızı yapmanıza izin vermem, istediğimiz soruyu soramayacaksak olmaz bu iş' demesiyle gerilen ipler karşılıklı restleşmeye vardı.Yaşanan bu olaylardan sonra Kütahyalı rejiye, Adnan Oktar'ı canlı yayından alması talimatını verdi.


PARANOYAYA KAPILMIŞ

Rasim Ozan Kütahyalı, gergin yaşanan dakikaların ardından ise şu açıklamayı yaptı:

Adnan Oktar yayını sabote edip provoke etmeye kalkıştı. Fakat istediğimiz sorular sorulmayacak ve kendisi istediği gibi propaganda yapacaksa böyle olmaz. İnşallahlar ve maşallahlarla devam etsin. Yapacak bir şey yok. Bütün o yaşananları anlatmak istemiyor. Halbuki ben bu soruları hesap sorar gibi sormak istemiyorum ancak o bir paranoyaya kapılmış. Haksızlığın karşısındayız ama bu böyle olmaz.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler