İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Alevi Toplum Merkezi'ne molotoflu saldırı

Alevi Toplum Merkezi'ne molotoflu saldırı

Alevi Toplum Merkezi'ne molotoflu saldırı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 1 Okunma : 3197 Beğen : 0

Saldırganlar, binanın bahçe duvarının tel örgülerine saldırıyı neden yaptıklarına dair bir de bildiri bıraktılar. Merkeze 4-5 adet molotofkokteyli atıldığını söyleyen yetkililer, bunlardan bir kısmının binanın yan kapsına isabet ettiğini ancak kapının bulunduğu bölgenin tuğlalı olmasından dolayı etkili olamadığını söylediler.

FEDERASYON BAŞKANI BİR ANLAM VEREMEDİ

Avustralya Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Serdal Çınar, merkezlerine yapılan bu saldırıya bir anlam veremediklerini belirterek, "20 yılı aşkındır Avustralya'da çalışmalar yapıyoruz, herhangi bir kurum ve kişilerle bir problemimiz olmadı, kurulduğumuz günden beri her inanca her kültüre her dile aynı mesafede duruyoruz, herkese saygı gösteriyoruz" dedi.

Başkan Çınar, binanın zarar görmemesinin bir şans olduğunu, ancak tellere bırakılan bildirinin içeriğinin çok kırıcı ifadelerle dolu olduğunu anlattı.

Alevi Toplum Merkezi'ne yapılan molotofkokteyli saldırının ufak çapta hasarla atlatılmasında, Merkez'in çevresinde bulunan yüksek tel örgülerin etkili olduğu belirtildi.

Saldırıdan sonra olay yerine gelen polis yetkilileri, binanın çevresinde incelemelerde bulunarak elde ettikleri delilleri incelemeye aldılar.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • Aysun Eylem

    Aysun Eylem

    dünyanın öbür ucundada yaşasa alevi alevidir maalesef. alevi yakmak sanki cennetin kapısının anahtarı gibi. imanın şartlarından birimi ya :(

    yazıklar olsun. olayı şiddetle kınıyorum

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler