İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'fuhuş' iddiasına ilginç yanıt

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'fuhuş' iddiasına ilginç yanıt

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'fuhuş' iddiasına ilginç yanıt
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 1 Okunma : 3528 Beğen : 0

Ek klasörlerdeki ifadesinde Türkiye ’ye fuhuş amaçlı kadın getirttiğine yönelik iddiaları kabul etmeyen Ünlü, "İnternette yayınlanan görüntülerle ilgili Nejat Ergin ile ilgili hiçbir görüşmemiz olmamıştır" dedi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi ’ne görülecek davanın ek delil klasörlerinde Ahmet Mahmut Ünlü’nün ifadesi yer aldı. İddianamenin bir numaralı sanığı Nejat Ergin’in 25 yıldır tanıdığını belirten Ünlü, "Ben önceki yıllarda Sulukule’de vaazlık yaptığımdan kendisi de o mahallede bulunduğundan bu şekilde tanışmış oldum. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene kadar önce yanıma ziyaret amaçlı uğradı. Eski günleri yadettik. Onun dışında herhangi bir konuşma yapmadık" dedi.

Savcılık sorgusunda Ünlü’ye, internete düşen uygunsuz görüntülerine ilişkin şantaj iddiaları da soruldu. "Size ait olduğu iddia edilen uygunsuz gizli çekim görüntüleri için santaj yoluyla sizden büyük miktarda para istenmesi üzerine bu şahısların engellenmesi için Nejat Ergin’den yardım talep ettiğiniz tespit edildi. Bu konuda bildiklerinizi açıklayın?" diye sorulan Mahmut Ünlü’nün, "Ben kesinlikle bu olayla ilgili Nejat Ergin ile konuşmadım. İnternette yayınlanan görüntülerle ilgili Nejat Ergin ile ilgili hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Sorulan konuyla ilgili hukuki ve yasal yollar haricinde hiçbir faaliyetim olmamıştır" diye yanıt verdi.

Fuhuş amaçlı Türkiye’ye getirildiği iddia edilen Fas uyruklu kadınları tanımadığını belirten Ünlü. "Benim yabancı uyruklu bayanların Türkiye ’ye gelmesiyle ilgili bir bilgim yoktur" dedi. Yurtdışından talebe getirmesi için sanık Barış Sezek’e 800 TL verdiğini ifade eden Ünlü, "Ben talebe getirmesi için para verdim Sezek’e. Bu bayanlarla ilgili hiçbir bilgim ve irtibatım yok. Onlarla ilgili para vermedim. Kesinlikle fuhuş amaçlı bayan getirilmesine yönelik değildir" diye ifade verdi.

'TALEBE VE SEYİT ŞİFRE DEĞİL'
Yurtdışından gelecek bayanlar hakkında talebe, seyit’ diyerek şifreli konuşmanızın sebebi nedir?’ diye sorulan Ünlü, "Talebe, Seyit şeklinde şifreli konuşmadım. Doğrusu budur. Yurtdışından gelecekler benim bildiğim kadarıyla talebeydi " diye yanıt verdi. Fuhuş amaçlı yurtdışından kadın getirdiğine yönelik sorular karşısında şaşırdığını ifade eden Ünlü’ye savcılık sorgusunda Avni Özsalih isimli şahsın tehdit edilmesi amacıyla Sedat Peker’den yardım istediğine yönelik sorular da yöneltildi. Avni Özsalih isimli kişinin kendisi hakkında olumsuz konuşmalar yaptığını belirten Ünlü, "Ancak benim kendisiyle ilgili bir husumetim yoktur. Ben Sedat Peker’i daha önceden ne gördüm ne tanırım. İradem dışında Yaşar Baba olarak tanıdığım bir kişi benim adıma ona mektup yazdığını öğrendim. Ama benim bu konuda bir talebim ve bilgim yok. Ben kesinlikle suç içerebilecek bir hareketle Avni Özsalih’in aleyhimde konuşmalarını engellemek istemedim. Benim Peker’den bir talebim olmamıştır " diye ifade verdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • papatya çiçek

    papatya çiçek

    cevaplar gayet makul.nesi ilginç acaba?sanki gerçekten suçlu olduğu kesinmiş de kıvırmak için saçmalıyormuş gibi bi başlık atmışsınız.lütfen yansız davranın.

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler