İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Cübbeli’den ‘teslim’ mektubu

Cübbeli’den ‘teslim’ mektubu

Cübbeli’den ‘teslim’ mektubu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3534 Beğen : 0

Cübbeli Hoca internet sitesinde yayınlanan mesajında “Bedenim zayıf düştü. Bana bir iyilik yapılacaksa şimdiden yapılması gerekir” dedi. Mesajının Başbakanlığa ulaştırılmasını isteyen Cübbeli, çıktıktan sonra da emniyet, yargı ve hükümet gibi kurumların aleyhine konuşmayacağını söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca ” Şimdi bu kadar Ümmet meselesi varken özellikle Fillistin’deki Müslümanlar bu kadar zor durumdayken, benim nefsî meselemi öne çıkarıp intikam duygusuyla hareket etmem asla bağlı bulunduğum tasavvuf yoluna yakışmaz.” diye de ekledi.

Cübbeli’nin açıklamaları şöyle:

Kardeşler gerçekten bedenim çok zayıf düştü. Bu iş uzarsa veya ağır bir ceza söz konusu olursa ben artık çıktıktan sonra pek hizmet edecek kuvvet bulamayacağımı düşünüyorum. “Arap öldükten sonra pilavı göğsüne dök” diye bir laf vardır. Bu yüzden bana bir iyilik yapılacaksa şimdiden yapılması gerekir. Ben çıktıktan sonra da emniyet, yargı ve hükümet gibi kurumların aleyhine konuşup; vatana ve millete hizmet eden, terörle ve diğer tehlikelerle uğraşan bu kurumları yıpratacak hiçbir beyanda bulunmayacağıma dair Allah (Celle Celaluh)’a söz veriyorum, sizleri de şahit tutuyorum.

Çünkü bu kurumların yıpranması diğer terör odaklarına fırsat verebilir. Bu yönde ifadeler kullanmaktan sizleri de sakındırıyorum. Özellikle bazı İslami grupların hala İran etkisiyle Suriye’deki Nusayrî rejimi desteklediklerini duyuyorum; Ehl-i Sünnet’e yardım eden bir hükümetin, ayrıca Arakan’daki Müslümanlara yardım eli uzatması hasebiyle, bizim onları yıpratmamamız gerektiğini göstermektedir. Şimdi bu kadar Ümmet meselesi varken özellikle Fillistin’deki Müslümanlar bu kadar zor durumdayken, benim nefsî meselemi öne çıkarıp intikam duygusuyla hareket etmem asla bağlı bulunduğum tasavvuf yoluna yakışmaz.

VASİYET ETTİ

Beni seven sizlerin de bu yolu tutmasını, kurumları yıpratacak ifadelerden sakınmanızı, Ümmet şuuruyla hareket edip nefsimizi geri planda tutmamızı, bir takım haksızlıklara uğramışsakta “Sabredip affedenin ecri Allah’a aittir” Ayet-i Kerime’siyle amel etmemizi, kendime de, sizlere de vasiyet ediyorum. Artık benim bu vasiyetimi duyduktan sonra her kim değiştirirse, bunun vebali değiştirenlere aittir. Allahu Teala hakkıyla işiten, hakkıyla bilendir.

BAŞBAKANLIK’TAN BERAATİMİ İSTEYİN

Bu vesileyle sizlerden kalıcı bir rahatsızlığa tutulmadan önce, tahliye olmam ve beraat almam için rica ve istirhamlarınızı hürmet ve saygı içeren bir dille, benim sizin katınızdaki önemimi bildirerek başbakanlık sitesine ulaştırmanızı ve bu hususta çok gayretli olmanızı, üzerinizde bulunan ilim hakkı hürmetine hepinizden Allah (Celle Celaluh) rızası için istiyorum. Yarın çok geç olabilir; her işten önce bu çalışma içerisinde olmanız, Ümmetimize hizmet etmemiz için çok faydalı olacaktır. Her kimin bunda bir katkısı olursa, ölünceye kadar bana nasip olacak tüm hizmetlerde ortağım olacak ve ahirette nasibini alacaktır. Allahu Teala hepinizi tesirli tebliğlerde bulunmaya muvaffak eylesin.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler