İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Diyanet bir ilki daha gerçekleştirecek

Diyanet bir ilki daha gerçekleştirecek

Diyanet bir ilki daha gerçekleştirecek
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3007 Beğen : 0

Patrik Bartholomeos ile öğle yemeği yiyecek olan Görmez, Cumhuriyet tarihinde Patrikhane’yi ziyaret eden ilk Diyanet İşleri Başkanı olacak. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e ziyarete sırasında bir başkan yardımcısı ile İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran eşlik edecek. Görmez, Patrikhane’nin girişinde Patrik Bartholomeos tarafından karşılanacak; ikili daha sonra balkondan basına poz verecek. Patrikhane’yi gezecek ve öğle yemeği yiyecek Görmez’in çıkışta önemli açıklamalar yapması bekleniyor.
Görmez- Bartholomeos görüşmesinde, Patrikhane’nin din adamı yetiştirememe sorununun, bu çerçevede Heybeliada Ruhban Okulu’nun durumunun da gündeme gelmesinin beklendiği kaydedildi. Görmez daha önce de, bir cemevini ziyaret ederek tarihe “cemevi ziyaret eden ilk Diyanet İşleri Başkanı” olarak geçmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler