İslami Haberler

Eşcinsellere nikâh kıyan imam

Eşcinsellere nikâh kıyan imam
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3136 Beğen : 0

Afrika asıllı eşcinsel imam, “Eşcinsel ve Müslümanım” isimli belgeselin gösteriminden sonra bir oda dolusu genç ve eşcinsel aktivitiste yaptığı konuşmada, “Amerika’da daha kapsayıcı bir İslami hareketin başlangıcında olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden eğer siz eşcinsel evlilikler yaparsanız ben yanınızda olmaya hazırım” dedi. İmamın bu sözlerinden sonra bazı Müslüman gençler, “Vav”, “Sahi mi” diye tepki verdi.

Farklı bir vizyona sahibim

Gazeteye göre İmam Abdullah, Washington’daki eşcinsel Müslümanlar arasında bir nevi halk kahramanı gibi. İmam, eşcinsel Müslüman gençlerin ibadet etmelerini sağlamak dışında evlenmelerine yardımcı oluyor. Kuran’ı Kerim’i farklı yorumladığı gerekçesiyle bazı Müslümanların tepkisini çeken İmam, “İslam’ın biraz farklı bir vizyonuna sahibim, dünyanın bunu yakalaması biraz zaman alabilir” dedi. J.C isimli partneriyle evlenen Müslüman M.Q ise “İmam Daayiee hepimize umut veriyor. Eğer düğünümüz internete düşerse akrabalarımız öldürülebilirdi, Ortadoğu’daki evlerimiz yok edilebilirdi. Tüm misafirlerimizden düğünümüzle ilgili sosyal medyada birşey paylaşmamalarını istedik” dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler