İslami Haberler

Kafede başörtü skandalı!

Kafede başörtü skandalı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3176 Beğen : 0

İstanbul'un en gözde semtlerinden Bebek'te "türban krizi" çıktı. "Lulu's" adlı mekan, başörtülü müşterisini içeri almadı. 1940'ların Amerikası'nı aratmayan skandal, önceki gün patlak verdi.

'NEDEN' DİYE SORDU

Elif K.A. ve Cengiz A. çifti, Bebek'te yürüyüş yaparken "Lulu's" adlı restoranda birer kahve içmek istedi. Restoranın koruması ise genç çifte kendilerini içeri alamayacağını söyledi. Etten duvarla karşılaşan çift ise neye uğradığını şaşırdı. Eşi başörtülü olan Cengiz A. korumaya, "Bizi neden içeri almıyorsunuz?" diye sordu. Güvenlik ise "Kapatıyoruz" dedi. Bunun üzerine adam, "Her gün geç saatlere kadar açıksınız" diye ısrar edince, güvenlik bu kez "Bugün böyle" cevabını verdi. Türbanlı Elif K.A. ise "Yalan söylemeyin. Açık açık başörtülü insanları istemediğinizi söyleyin" dedi. Güvenlik görevlisi bu sözler üzerine, "İşletme kuralı gereği, sizi içeri alamıyoruz" diye konuştu.

İŞLETME ÇARK ETTİ

Mekandan ayrılan çift, daha sonra Lulus'un işletme müdürünü aradı. Müdür "Başörtülünün Ramazan'da içkili yerde ne işi var ki. Kasıtlı olarak olay çıkarmak istiyorsunuz" diye çıkıştı. Bunun üzerine çift "Madem öyle, bir daha mekanınıza gelelim. Bakalım bizi ağırlayacak mısınız?" teklifinde bulundu. Bunun üzerine Lulu's, çifti misafir etmeyi kabul etti.

'AYRIMCILIK'

Mekanına türbanlı kadını almayan Lulu's, Twitter'de gündem konusu oldu.
İşte yorumlar:

*NEGRO diyen futbolcuya ayrımcılık yaptığı için ceza ver.
*Vatandaşına siyah muamelesi yapan Lulu's'a ses çıkarma!
*BEN de geçen sene bas bas bağırdım, 'Lulus'a gittik almadılar' diye...
'*YOK CANIM' diyenlere...Lulu's ayrımcılık yapıyor.
*BU olay, Lulu's'ta yaşanan ilk başörtülü almama olayı değil.
*AYRIMCILIĞA son vermeliyiz.
*RAMAZAN gecesi başörtülünün barda işi olmaz sanırım...



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler