İslami Haberler

Müslüman Kadın Paniği(!)

Müslüman Kadın Paniği(!)
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3315 Beğen : 0

ABD'nin 11 Eylül 2001 saldırılarından sonra Avrupa'nın şoku atlatamadığı ve paranoya içinde yaşandığını gözler önüne seren traji komik vaka önceki gün İngiltere'nin Middlesbrough'da Catterick Garrison'daki North Yorkshire civarında yaşandı. Yaşanan vaka "yuh artık, bu nasıl bir paranoya" dedirtecek türdendi.

Örtülü bir kadına nasıl terörist muamelesi yapıldığını gösteren trajikomik vaka İngiltere'de yaşayan Müslümanlar üzerindeki baskıyı da gözler önüne seriyor...

40 yaşlarındaki tesettürlü Müslüman kadın, yapı marketten elinde paketle çıkarken resmen panik yaşandı ve ülkenin terörle mücadele birimleri kadının etrafında toplandı.

Üzerine çok sayıda silah doğrultulan kadına diz çökmesi ve ellerini başının üzerine koyması emredildi. Ne olduğunu anlayamamanın şaşkınlığı içindeki zavallı kadın, ellerini başının üzerine kaldırırıp emre itaat ederken, neler olduğunu anlamak için etrafına bakıyordu.

Öyle bir panik havası yaşandı ki önce bölgede bulunan insanlar tahliye edildi, çevreye keskin nişancılar yerleştirilirken, havada helikopterler tur attı .Bomba imha uzmanları çağırıldı, kadının aracı altında bomba arandı.

Mail Online gazetesinde ve sitesinde yer alan bilgilere göre; yaşanan tüm panik ve verilen terör alarmı tesettürlü Müslüman bir kadının Middlesbrough'daki bir yapı marketine girdikten sonra elinde bir paketle dışarı çıkmasından dolayıydı.

Bir görgü şahidinin ifadesine göre tüm bu komedi, "Kadının M and M DIY Yapı Market'e giderek bomba yapımında kullanılacak malzemeler aldığı ihbarı yapıldığı için" yaşanmıştı.

Emniyet güçlerinin resmi açıklamasına göre ise, "operasyon başarıyla tamamlanmıştı"!

haber7



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler