İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Newsweek'in kapağına İslam Tepkisi

Newsweek'in kapağına İslam Tepkisi

Newsweek'in kapağına İslam Tepkisi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2805 Beğen : 0

Kapak fotoğrafın üstünde ‘'Müslüman Hiddeti' başlığı ile Newsweek, birinci sayfanın altında "Nasıl hayatta kaldım, nasıl bunu bitirebiliriz?" sorularını yöneltiyor.

'Kışkırtıcı' bulunan fotoğrafın altında haberi yazan kişinin ismi ise Müslüman düşmanlığı ile tanınan Ayaan Hirsi Ali olduğu görülüyor.

Huffington Post haber portalı derginin kapağını, 'kışkırtıcı' başlığı ile okurlarına duyurdu. Ünlü internet haber portalı Newsweek’in haber yaklaşımını, "Kasten kışkırtıcı kapak (rezilce olduğu da sizin görüşünüze kalmış)" diye sert şekilde eleştirdi. Dergi ise kapağının amacını, politik yelpazenin uçlarında bulunan insanlar arasındaki keskin görüş farklılıkları arasında iletişimi sağlamak olduğunu savundu. İslam düşmanı olarak isim yapan dergide ayrıca Hirsi Ali’nin, İslam'a hakaret eden filme gösterilen tepkilerle ilgili makaleleri de kaleme alması dikkat çekti.Newsweek'in manşeti sosyal paylaşım sitelerinde günün konusu oldu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler