İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Obama Beyaz Saray'da iftar yemeği verdi!

Obama Beyaz Saray'da iftar yemeği verdi!

Obama Beyaz Saray'da iftar yemeği verdi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2863 Beğen : 0

Başkan Barack Obama, dün akşam Beyaz Saray'da bir iftar yemeği düzenledi.

Başkan yemekte Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın Müslüman Hint asıllı danışmanı Hüma Abidin'e değindi. Abidin, bir grup Cumhuriyetçi Kongre üyesi tarafından ¬Müslüman Kardeşler'le bağlantısı olmakla suçlanmıştı.

Obama, yakınında oturan Abidin'in "Bir Amerikan yurtseveri, ülkenin ihtiyacı olan bir örnek" olduğunu, Amerika'nın daha fazla alçak gönüllü, merhametli ve cömert kamu görevlilerine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hüma Abidin, aralarında eski başkan adaylarından Michele Bachmann'ın da aralarında bulunduğu bir grup Cumhuriyetçi Partili Kongre üyesi tarafından, Amerikan dış politikasını etkilemeye çalışan Müslüman komplosunun bir parçası olduğunu iddia etmişti.

Ancak Senatör John McCain ve Temsilciler Meclisi Başkanı John Boehner gibi önde gelen Cumhuriyetçi Kongre üyeleri, Hüma Abidin'e destek verdi.

Obama'nın düzenlediği iftar yemeği davetliler listesinde Türkiye'den Büyükelçilik Maslahatgüzarı Tahsin Timur Söylemez ve İsrail Büyükelçisi Michael Oren de bulunuyordu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler