İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Redhack Fethullah Gülen'i hackledi!

Redhack Fethullah Gülen'i hackledi!

Redhack Fethullah Gülen'i hackledi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3373 Beğen : 0
REDHACK adlı hacker grubu "Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Redhacktir!" diyerek Fethullah Gülen'e ait siteleri hackledi.
REDHACK, Fethullah Gülen ve Saidi Nursi'ye ait fethullahgülen.info ve risale-inur.org adlı internet sitesini hackledi. Grup sitelerde bir de açıklama yayınladı.
İşte REDHACK'in yaptığı açıklama:
Hacked by REDHACK (Kizil Hackerlar Birligi)
Cezaevinden hack yapmaya devam ediyoruz..
Ozel savci hakan bunuda yaz kenara ;)
Nus ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki Redhack'tir!
Cografyamizi "yari-açik" ceza-evine çevirerek, bir korku imparatorlugu yaratan zengin sýnýflar ve onlarýn 'suanki' sozcusu AKP hukumetine ve onun adeta "kolluk kuvvetine" donüsen üniformali "ye$il" fa$izmine karsi biz burdayiz masum insanlari birakin demek için bu "ufak" eylemi gerceklestiriyoruz! Yapilan mesru eylemlerimizden sonra 17 insan gozaltina alinmis, 7'si tutuklanmis ve bizlere "silahli orgut" yakistirmasi yapilmistir. Tek delilleri'de IRC'den alinmis "sahte loglar" playstation ve muzik cd'leri.. Acik ve net soyluyoruz, cesaretiniz varsa bizimle ugrasirsiniz! Masum insanlara, "facebookta paylasim yapti diye" teror estirmeyin, buna devam ederseniz karizmanizi cizmeye "daha fazla" devam edecegiz!
Emniyet andiçinin pisligini ortaya cikardik ve sizler onun ustune gideceginize "bizim" ustumuze geliyorsunuz! Iste bu da sizin "kime" hizmet ettiginizi gosteriyor!
Her yerdeyiz! TEK YOL DEVRIM! Red Hackers Association / Kizil Hackerlar - Kurulus 1997
Hacked by REDHACK (Kizil Hackerlar)
members@kizilhack.org
Special Thanks: Anonymous - AntiSec- Others (red activist group) and all Hacktivist!
Andimiz ;)): Insanim, Vicdanliyim, Arada bir yanlista yaparim! Yasam; kucuklerimi anlamak, buyuklerimi sorgulamak, yurdumu, dunyayi, evreni ve emegi ozumden cok sevmektir.. Ey bu günümüzü saglayan $anli proletarya, ezilen insanlik! Açtigin yolda, Verdigin emekte, gosterdigin kabiliyette ve insanlari somurenlere karsi yurudugun yolda yuruyecegime, ne olursa olsun hiç durmadan sinifsiz, somurusuz esit-adil bir dunya kuracagima ant içerim..
Varligim, dunya halklarina armagan olsun..
Ne mutlu INSANIM diyene!
Ve..: Herseye ragmen, bikmadan usanmadan halki icin calisan, bedel odeyen tum devrimci, demokrat, yurtsever, aydin kardeslerimize, 'orgut ayirimi yapmadan' samimice selamlarimizi yolluyoruz! Ayrica "isim vermeden" internet sansurune ugrayan butun "fikir" sahibi sitelere bu eylemimizi armagan ediyoruz!
Yasasin devrimci dayanisma ve onun urunu REDHACK!
www.red-hack.org (turkce) - anatoleaks.blogspot.de (engelsiz) - irc.abjects.net #redhack
"Birimizi durdurabilirsiniz fakat, hepimizi asla!"
97'den bu yana..
1997'den bu yana REDHACK
Ezilenlere, garibanlara yonelik baskilariniza karsiligimiz orantisiz degil, orantili bir karsilik olacaktir! Unutmayin; Birimizi durdurabilirsiniz fakat hepimizi asla!
Bizler "terorist" degiliz, bizler "silahli" degiliz, ama evet bir orgutuz! dunya barisini, esitligi, adaleti, sinifsiz somurusuz bir dunyayi yaratmaya calisan "baris" orgutuyuz! Bizleri hapse atabilirsiniz, iskence yapabilirsiniz, baski kurabilirsiniz ama bizleri bitiremezsiniz! Cunku biz tarladaki koyluyuz, fabrikadaki isci, direnen ogrencileriz biz, gozu yaslli anneleriz, ezileniz biz ve sizin bizi durdurmaya gucunuz yetmez! Ezilenlerin dijital savasi yeni basliyor!
Dost, dusman herkes bilsinki;
Ezilenlere, yoksullara, garibanlara, dogruyu ve gercegi arayanlara, amaci dogruyu halka gostermek olan onurlu insanlara yonelik butun dusmanca hareketlerin er veya geç
HESABINI SORACAGIZ!
YURT GAZETESİ



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler