Satanizm Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Satanizm Haberleri Satanist Anne, 5 Yaşındaki Oğlunun Gözlerini Oydu

Satanist Anne, 5 Yaşındaki Oğlunun Gözlerini Oydu

Satanist Anne, 5 Yaşındaki Oğlunun Gözlerini Oydu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Satanizm Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 3844 Beğen : 0

Meksika 'nın Nezahualcoyotl şehrinde yaşayan aile dünyanın sonunu getirmek için düzenledikleri satanist ayinde, 5 yaşındaki Fernando Caleb Alvarado Rios'un gözlerini oydu.

Sapkın ailenin düzenlediği törende anne, teyze, dayıları, ninesi ve dedesi hazır bulundu. Düzenledikleri şeytan çağırma ayininde bütün diğer akrabaları daireler çizerek dans ederken, annesi 5 yaşındaki oğlu Fernando'nun gözlerini kapatması istedi. Eline tahta kaşığı alan anne oğlunun çığlıkları arasında kız kardeşinin de yardımıyla küçük çocuğun gözlerini çıkardı.

İÇERİK RESİMLERİ

30 YIL HAPİS CEZASI

Küçük çocuğun bağırma ve haykırışları komşularının polisi aramasına sebep olunca olay ortaya çıktı. İhbar üzerine eve gelen polis kanlar içinde haykıran çocuğu buldu.

2012 yılının mayıs ayında gerçekleşen bu olayın üzerinden iki yıldan fazla bir zaman geçti. Mahkemeye çıkan anne ve diğer bütün akrabalar, her biri 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Komşuları Joaquin Arguello mahkemede verdiği ifade de aileyi her zaman samimi dindar zannettiklerini, satanist olabileceklerine asla ihtimal vermediklerini söyledi.İÇERİK RESİMLERİ

POLİS MEMURU OLAY ANINI ANLATTI

İhbar üzerine eve giden polisler arasında bulunan Benet Curiel, dehşetin yaşandığı eve girdiğinde yarım yamalak satanik kıyafetli şahıslar gördüğünü, bağıran küçük çocuğun üzerine kamburlaşmış bir şekilde eğilmiş olduklarını ve özellikle iki kadının üstü başının kanla kaplı olduğunu ifade etti.

Yine Cruiel ifadesinde; hemen ambulans çağırdıklarını, şüpheli şahısları üzerlerini silah doğrultulmuş ve çocuktan uzak şekilde duvara dizdiklerini anlattı.

İÇERİK RESİMLERİ

Polis Cruiel; "Gruptaki kadınlardan birine neler olup bittiğini sordum. Kadın bana isminin Carmen Rios Garcia olduğunu, kanlar içindeki küçük çocuğunda 5 yaşındaki oğlu Fernando Caleb Alvarado Rios olduğunu söyledi. Kız kardeşi Lizbeth ve kendisinin olayı gerçekleştirdiğini anlattı." diyerek ifadesini tamamladı.

Olayın yaşandığı tarihten beri devlet korumasına alınan Fernando artık takma cam göz ve gözlüklerle dolaşıyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler