Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Yehova Şahitleri Tanıtım İçin Faaliyete Geçti

Yehova Şahitleri Tanıtım İçin Faaliyete Geçti

Yehova Şahitleri Tanıtım İçin Faaliyete Geçti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 3433 Beğen : 0

Yehova’nın Şahitleri Yaşamla İlgili Önemli Soruların Cevabı Nerede? başlıklı yeni broşürün dünya çapında bir ay sürecek dağıtımına 1 Ağustos 2014’te başladı. Amaçları resmi web siteleri jw.org hakkında insanları bilgilendirmek. Bu siteye 500 dilde erişim sağlanabilir ve yayınlar yaklaşık 700 dilde indirilebilir. Gerçekten de jw.org dünyada en çok dile çevrilmiş web sitesidir.

Jw.org her gün bir milyondan fazla kişi tarafından ziyaret ediliyor. Bu sitedeki makaleler ve videolarda, farklı geçmişlere ve koşullara sahip her yaştan insan için yararlı bilgiler bulunuyor. Bu videolardan biriKutsal Kitabı Neden İncelemelisiniz? başlığını taşıyor ve buna yeni broşürdeki QR kodu kullanılarak erişilebiliyor. Videoda Kutsal Kitabı incelemenin yararlarını göstermek için animasyonlar ve gerçek hayattan görüntüler yer alıyor. 18 Kasım 2013’te yayımlandığından beri yaklaşık 4 milyon kez indirilen bu videoya şu anda 450’den fazla dilde erişilebiliyor.

Yehova’nın Şahitlerinin dünya merkez bürosundaki (Brooklyn, New York) sözcüsü J. R. Brown şunları söylüyor: “Bu özel faaliyet dönemi için çok heyecanlıyız. Dünyada yaklaşık sekiz milyon Yehova’nın Şahidi var ve hepimiz komşularımıza web sitemiz hakkında konuşuyor olacağız. Belki de bu şimdiye kadar yürütülen en büyük duyuru faaliyeti olacak.”

Yehova’nın Şahitlerinin Yönetim Kurulunun bir üyesi olan Geoffrey Jackson şöyle diyor: “Jw.org iki yıl önce yayına başladığından beri dünya çapında insanlar tarafından çok değerli bir kaynak olarak görülüyor. Sitede çocuklarınıza yardımcı olacak videolar izleyebilir,aileniz için faydalı makalelere başvurabilir, hatta Kutsal Kitabı online okuyabilirsiniz. Bu siteden mümkün olduğunca çok insanın yararlanmasını istiyoruz; bu özel faaliyeti de bu nedenle başlattık.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler